Pakket met bierviltjes voor FEBED-leden

woensdag 6 september 2017 —

VFG, de Vereniging Personen met een Handicap, voert tijdens de Week van de Mobiliteit campagne om aandacht te vragen voor mensen met een handicap. Mensen met een handicap zetten net als iedereen graag een stapje in de wereld. Om een hapje te eten of een pintje te drinken. In een café, restaurant of andere horecagelegenheid geraken, is voor hen niet zo evident.

Van 16 tot 22 september is het de Week van de Mobiliteit. Een ideale gelegenheid om café-en restaurantbezoekers attent te maken op de mobiliteitsproblemen die mensen met een handicap dagelijks ondervinden. VFG koos daarom voor een toepasselijk én in het oog springend actiemiddel: bierviltjes met een leuke cartoon en ludieke boodschap die in zoveel mogelijk horecagelegenheden zouden mogen geraken.

FEBED wil de campagne ondersteunen en vraagt uw medewerking om de bierviltjes mee te helpen verspreiden naar uw klanten. Ieder FEBED-lid ontvangt 1.000 bierviltjes met de vraag om er per horecagelegenheid een 50 tot 100-tal af te leveren. U kiest natuurlijk zelf welke voor u de meest geschikte horecagelegenheden zijn om deze bierviltjes af te leveren. De bierviltjes zullen begin september verstuurd worden.