SAVE THE DATE! FEBED FORUM FOR THE FUTURE op 19 maart 2018

maandag 11 december 2017 —

FEBED werkt al enige tijd in alle stilte aan een nieuwe concept voor haar jaarlijkse event. Dit begint meer en meer vorm te krijgen. We vragen daarom al om in uw agenda maandag 19 maart 2018 vrij te houden! Dan zal het eerste FEBED FORUM georganiseerd worden. We focussen daarbij op de rol en positie van de drankenhandelaar in de toekomst.  Een absolute topfiguur uit de sector zal het Forum toespreken en zijn visie geven op de toekomst, trends, uitdagingen, kansen, … We rekenen op uw aanwezigheid, noteer dus zeker de datum al in uw nieuwe agenda!

FEBED stelt samen met diverse stakeholders vast dat de sector van de drankenhandel in volle beweging is en er binnen een aantal jaar ongetwijfeld helemaal anders uit zal zien. De kernvraag die we dan ook behandeld willen zien op het FORUM is “hoe een drankenhandelaar zich kan voorbereiden en aanpassen aan de wijzigende omstandigheden zodat deze ook in 2025 nog een betekenisvolle rol kan spelen.” Vandaar ook het thema: FEBED FORUM FOR THE FUTURE.

Als FEBED zien we het als onze taak om de drankenhandelaar – en de sector in het algemeen – voor te bereiden op de toekomst. Stilzitten en kijken hoe de veranderingen rondom ons zich voltrekken is geen optie. We willen met de volledige keten, producenten, drankenhandelaars en de horeca, samen met overheden en diverse stakeholders in debat treden om werkbare oplossingen te vinden voor alle partijen en versterkt de toekomst tegemoet te treden.

We werken momenteel verder aan de invulling en de praktische kant van de organisatie.

Binnenkort meer info! We rekenen op uw aanwezigheid, dus hou zeker de datum al vrij!