BRUGGE Tripel PRESTIGE 2016

woensdag 3 mei 2017 —

Brouwerij De Gouden Boom lanceert, in een gelimiteerde oplage, het exclusieve bier: BRUGGE Tripel PRESTIGE 2016. Sinds 2015 experimenteren het brouwersteam en de kruidenmeester van Brouwerij De Gouden Boom, samen met een aantal horeca-uitbaters, om exclusief voor de stad Brugge, elk seizoen, een BRUGGE Tripel extra verrijkt met het historisch kruidenmengsel gruut te brouwen. Deze zoektocht heeft de brouwers geïnspireerd om finaal de BRUGGE Tripel PRESTIGE 2016 te brouwen.

BRUGGE Tripel Prestige 2016 doet haar naam alle eer aan. BRUGGE Tripel werd namelijk verrijkt met extra kruiden waarbij jeneverbes de hoofdrol speelt. Deze krachtige tripel van 9,5 % vol. alc. wordt gekenmerkt door een volle ronde smaak met licht gerookte toetsen, het bier is rijk en romig. Het gebruik van jeneverbes zorgt voor de ‘crispy touch’. De geur is complex kruidig en in volledig evenwicht met de typische bitter-zachte smaak.

Brugge Tripel houdt van haar geboortestad ! Aan de lancering van de BRUGGE Tripel PRESTIGE 2016 heeft de brouwerij een ‘goed doel’ ter ondersteuning van het Brugs cultureel erfgoed gekoppeld. Per fles doneert de brouwerij € 0,50 ten behoeve van de restauratie van de bidkapel van het ‘Gruuthuse’ in Brugge.

De BRUGGE Tripel PRESTIGE 2016 wordt vanaf oktober 2016 gelimiteerd aangeboden in 33 cl. en 75cl. flessen.

www.palm.be