Coca-Cola kondigt de lancering aan van Coca-Cola Energy

vrijdag 12 april 2019 —

Voor de allereerste keer brengt Coca-Cola een energiedrank uit onder het merk Coca-Cola.

Coca-Cola heeft aangekondigd dat het zijn productaanbod uitbreidt met de nieuwe energiedrank Coca-Cola Energy.

The Coca-Cola Company heeft plannen om Coca-Cola Energy in de loop van 2019 wereldwijd te lanceren in andere markten, met een eerste focus op Europa. Het product wordt midden april gelanceerd op de Belgische en Luxemburgse markt.

Coca-Cola Energy heeft een geweldige Coca-Cola-smaak waar mensen zo van houden en die ze maar al te goed kennen, met cafeïne uit natuurlijke bronnen, guarana-extract, vitamine B en zonder taurine. De energiedrank zal ook beschikbaar zijn als Coca-Cola Energy no sugar om consumenten een calorievrij alternatief zonder suiker te bieden. Beide producten zullen beschikbaar zijn in 250 ml verpakkingen in supermarkten, kleinere winkels en tankstations. "Coca-Cola Energy bevat ingrediënten uit natuurlijke bronnen en heeft de heerlijke en verfrissende smaak van Coca-Cola", zegt Javier Meza, Global Chief Marketing Officer, Sparkling Business. "Die twee kenmerken stonden centraal in de ontwikkeling van het recept en we zijn trots dit onder het merk Coca-Cola te kunnen aanbieden. Het nodigt mensen uit een nieuwe en andere energiedrank te proberen die is ontworpen als aanvulling op een vrolijk en dynamisch leven."

Coca-Cola Energy wordt gelanceerd met een opvallende, nieuwe visuele identiteit die zich onderscheidt van andere producten. De opstart gaat gepaard met een aantrekkelijke marketingcampagne die vanaf mei zal te zien zijn in België en Luxemburg.

The Coca-Cola Company is van plan Coca-Cola Energy in de loop van 2019 wereldwijd ook nog op andere markten op te starten.

Het is in de eerste plaats ontworpen als drankje voor jongvolwassenen (18-35 jaar) en zal worden gepromoot conform de verantwoorde marketingrichtlijnen van The Coca-Cola Company. Dit omvat , overeenkomstig de richtlijnen van de UNESDA, dat er geen stalen worden uitgedeeld in de nabijheid van basisscholen en middelbare scholen en dat het mengen met alcohol niet wordt gepromoot.

www.cocacolabelgium.be